UTPLASSERING DEL 2

ANDRE DEL AV UTPLASSERINGEN

Tirsdag 6. Feb

Da var jeg kommet tilbake på MIFO for en ny runde med praksis arbeid. Jeg startet utplasseringen relativt rolig. Første delen av dagen gikk til å legge varmekabler og legge rør på et bad. Så ble vi kalt inn på et hasteoppdrag som var på Skåla hvor en termostat skulle byttes.

Onsdag 7. Feb

Hele dagen gikk til å montere opp stikkontakter ved dører som skulle ha et elektrisk åpnesystem. Dette tok lang tid pga det ofte var vanskelig å finnne noen punkt å hente strøm fra og det var betong så vi måtte stadig bruke murborr.

Torsdag 8. Feb

Begynte vi på et større prosjekt. Et hus var under oppusing og vi startet å se over det gamle anlegget og hva som skulle byttes ut. Vi startet å demontere og rive det som ikke skulle brukes mer. Det ble lagt nytt skjult anlegg i kjeller og stue.

Fredag 9. Feb

Vi fortsettet på stuen på huset som var under oppusing.

Tirsdag 13. Feb

Startet uken med å bytte ut varmovner i noen leiligheter på Mek. Det var en krevende jobb å få byttet ut de gamle med de nye for de gamle ovnene var ikke beregnet til å kunne byttes ut, så det tok ekstra lang tid å få montert opp et nytt feste å få ledningen til å rekke til en tilførsel. Vi avsluttet dagen med å installere downlights i en trapp.

Onsdag 14. Feb

Var jeg å monterte min første elbil lader. Det var lærerikt og gøy. Laderen ble montert i garasjen og måtte legge opp en ny kurs i sikringskapet i huset. Det var 40m med kabel som måtte trekkes, men det var heldigvis bare en liten del som trengte å spikres fast.

Torsdag 15. Feb

Begynte vi på en garasje som nylig hadde blitt satt opp. Her startet vi med å sette opp en ny kurs for garasjen så trekte vi PR til en koblingsboks i garasjen. Etter det var gjort startet vi med å rørlegge for skjult anlegg.

Fredag 16. Feb

Fortsettet på garasjen. Uken ble avsluttet med å montere opp downlights i en trappegang.

Tirsdag 27. Feb

Begynte å trekke kabel i garasjen. Da vi var ferdig å trekke kabel begynte vi å skifte ett sikringskap i et av de eldste leilighetene i Molde etter krigen.

Onsdag 28. Feb

Sette opp flere kontakter i en stue der behovet var stort. Deretter satte jeg opp en stikkontakt i en kjeller hvor en fryser skulle stå. Slet med å finne noen plass å hente tilførsel fra så det ble mye kabel å spikre.

Torsdag 1. Mars

Ferdigstilte stuen og kjelleren i huset som var under oppusing som vi tidligere hadde jobbet i.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen